Üretken Yapay Zeka Devrimi: Ödemelerin Geleceği – DigitalTalks Fintech Konferansı’26

Alanında uzman, birbirinden değerli konuşmacıları dinleyeceğimiz DigitalTalks Fintech Konferansı’26, 15 Nisan Çarşamba ve 16 Nisan Perşembe günü gerçekleşiyor.

Konferansımızın ilk gününün ilk oturumunda “Üretken Yapay Zeka Devrimi: Ödemelerin Geleceği” başlıklı sohbetimizde Mastercard Doğu Avrupa Müşteri Çözümleri Merkezi Lideri Kutay Ak’ı ağırladık.

Bu oturumun tamamını aşağıdaki videodan izleyebilir, ayrıca sohbetimize Spotify ve Apple Podcasts platformlarındaki hesaplarımızdan da dilediğiniz zaman erişebilirsiniz.

Bu konferansta sohbet davetimizi kabul eden ve değerli paylaşımlarda bulunan tüm konuşmacılarımıza, elmas sponsorlarımız Dgpays ve Mastercard’a, platin sponsorumuz Fraud.com‘a, altın sponsorlarımız Commencis, Paywall, SFS ve TeklifimGelsin’e teşekkür ederiz.

Etiketler