Dualingo, Dilleri Daha İyi Öğrenmenize Yardımcı Olmak İçin Twitch ile Ortaklık Kurdu

Dil öğrenme platformu Dualingo, Dualingo Verified Streamer programı olarak adlandırılan programı başlatmak için Twitch ile ortaklık kurduğunu duyurdu. Şirket, yemek yapmaktan CS: GO’ya kadar birçok konuda çok dilli (multilingual) yayın yapan 12 yayıncı ile işbirliği yaptı. Buradaki fikir ise şu: Yüksek sesle konuşmasanız bile bir yayıncı ile pratik yapmak, daha hızlı öğrenmenize yardımcı olacak. Ne de olsa yoğun şekilde yabancı dile maruz kalmak, pratik yapmak yeni bir dil öğrenmenin en temel yolu.

Şirkete göre her Dualingo yayıncısı (streamer), Dualingo’nun etkinlikler düzenlemesine, kurslar oluşturmasına ve genel olarak misyonunu geliştirmesine yardım eden dünya çapında bir gönüllü ağı olan Global Ambassador programının bir parçası.

Şirketin Twitch ortaklığı İngilizce, İspanyolca, Fransızca, Almanca, İtalyanca, Çince, Japonca, Portekizce ve Arapça dillerini içeren Dualingo’nun temel dilleri ile başlıyor. Dualingo, gelecekte bu listeye daha fazla dil ve yayıncı ekleyeceğinin sözünü veriyor.

Biraz sıra dışı olsa da, bu ortaklık iyi bir fikir gibi gözüküyor. Daha önce de aynı türde içeriklere ulaşabiliyorduk (öğrenmeye çalışıyor olduğunuz dilde yayınlar izleyerek) fakat sürecin resmileştirilmesi oldukça mantıklı.

Etiketler