İç Mekanda Bisiklet Yeri Olmayanlar İçin Yeni Çözüm

ABD’li bir depolama şirketi, dış mekanda bisikletleri için güvenli bir alana ihtiyaç duyan bisikletçiler için yeni bir çözüm yarattı.

Şimdiye kadar; yeni bisiklet parçalarından, bisikletçiler için üretilen performans aksesuarlarına; bisikletçiler için üretilen pek çok yenilik gördük. Japonya’da üretilen havasız bisiklet lastiği ve ABD’de nefes performansını geliştirmek için üretilen bisiklet gözlüğü bunlardan bazıları. Alpen Bike Capsule adı verilen bir yenilik, bisikletleri için iç mekanda yeri olmayan bisikletçilere bir depolama çözümü sunuyor.

Kapsülün tasarımı, bisikletler için çekici ve farklı hava koşullarına dayanıklı saklama alanları sunmayı amaçlayan ABD merkezli Alpen Storage’a ait. Yapılan testler, kapsülün bisikletleri en az bir garaj veya kulübe kadar iyi koruyabildiğini gösteriyor. Alpen Bike Capsule’ün dairesel bir tasarımı var. Ek olarak, kapsül çoğu bisiklet tipine uygun ve bisiklet ekipmanını da depolayabiliyor. Aynı zamanda, geniş gidonu olan bisikletler için yeterli alanı da var. Kapsülün yapıldığı materyal; paslanmaya, suya ve ultraviyole ışınlarına dayanıklılığı sayesinde bisikletleri yağmur ve güneşten koruyor. Kapsül, ek güvenlik önlemleri olarak entegre edilmiş bir kilit sunuyor ve yere sabitlenebiliyor.

Ürünün lansmanında yalnızca bir renk mevcut olsa da, Alpen Storage gelecekte daha fazla renk eklemeyi planlıyor. Alpen Bike Capsule’ün çevrimiçi ön siparişi sınırlı bir süre için 899 dolara yapılabilecek. Alpen Storage, 2018’in eylül ayında ürünleri göndermeyi umuyor. Alpen Storage bunlara ek olarak, ticari sınıf Bike Capsule’ü de geliştiriyor. Bina yöneticileri merkezi elektronik erişimle ticari kapsülleri kontrol edebilecek.

Alpen Bike Capsule, tasarımıyla işlevselliği, güvenliği ve estetiği bir araya getiriyor. Yeni tasarımlar başka hangi hayat çözümleri sunabilir?

Etiketler