Gurme Yemek Siparişi Uygulaması Fudd’ye 1.1 Milyon Dolar Yatırım

Kaliteli ve seçkin lezzetleri tüketiciye ulaştırmayı hedefleyen Fuudy, Seed yatırım turunu 7.1M USD değerlemeden 1.1M USD yatırım alarak tamamladı.

Yemek siparişi için lüks bir alternatif olma hedefiyle yola çıkan Fuudy, yeni yatırım fırsatları ve yeni projelerle şirketin büyümesi ve gelişimi için çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Seed yatırım turunu 7.1M USD değerlemeden 1.1M USD yatırım alarak tamamlayan Fuudy’nin yatırımcıları arasında fintech sektörünün bilinen isimlerinden Barbaros Serdar Özbuğutu (İyzico), lüks moda sektörünün köklü markasının temsilcilerinden Can Hakko, yatırım sektörünün tanınan isimlerinden Actera Grup ortaklarından Yağız Çekin ve teknoloji yatırımının etkin isimlerinden Mehmet Kösem gibi sektör liderleri yer alıyor.

Yeme içme dünyasının tanınmış isimlerinden, Lucca ve Cantinery markalarının kurucusu Cem Mirap ve e-ticaret sektöründen İlker Baydar’ın güçlerini birleştirmesiyle ortaya çıkan Fuudy, teknoloji, lojistik ve yazılım alanlarında yapacağı iyileştirmelerle müşterilerine en iyi deneyimi sunmayı planlıyor.  Şirket aynı zamanda misyonlarından biri olan sürdürülebilirlik alanında da yatırım yapacak.

Kısa süre içerisinde sadece restoranlardan eve iyi yemek servisi sunmanın ötesinde, Fuudy gurme ürünlerini de müşterilerine İstanbul, İzmir ve bu sene faaliyete geçen Bodrum’da ulaştırıyor. Alınan yatırım ile farklı farklı lokasyonlarda da yer almayı planlıyor. 

Etiketler