Sina Afra’nın Biyografisini Anlatan Roman Yayınlandı: Eylül Sokak No:6

Türkiye girişimcilik ve dijital ekosisteminin önemli isimlerinden Sina Afra’nın biyografisini anlatan “Eylül Sokak No:6” adlı kitap yayınladı.

Siyah Kuğu Yayınevi tarafından basılan, Sıtkı Silah tarafından kaleme alınan ve roman formatında olan kitap ile ilgili Optimist Kitap’ın blogunda şu ifadelere yer verilmiş: “Sanki sıkıcı olmayan farklı bir biyografi okumak isteyenler için yazılmış. Sina Afra, bu kitapta günlük olayların, acıların yol açtığı duygularla cebelleşen bir adamın belgesel projesi olarak sunulmuş…”

Romanın bir özelliği de dilenirse tersten de okunabilir olması. Dün uğradığım bir D&R şubesinde kitabı bulamadım. Bugün şansımı başka kitapçılarda deneyeceğim. Sonrasında kitap ile ilgili yorumlarımı sizinle paylaşacağımdan emin olabilirsiniz. Belki önümüzdeki bayram tatili için okuma listenize bu kitabı alırsınız…

Sıtkı Silah: 1976 yılında Adana’da doğdu. Yeditepe Üniversitesi İşletme Bölümü’nden mezun oldu. Öykülerini bir araya getirdiği ‘Yolculuk Üçlemesi’nin ilk kitabı Gelen Yolcu Kasım 2011’de, Giden Yolcu ise Yitik Ülke Yayınları tarafından Ağustos 2014’te yayımlandı. Büyülü Zamanlar, yazarın ilk romanıdır.

Etiketler