Uber’den Bugüne Özel Hediye Magnum Dondurma

Uber, geçtiğimiz hafta Uber Ice Cream Kampanyası kapsamında 254 şehir, 59 ülkede tüm dünyada aynı anda kullanıcılarını Uber uygulaması üzerinden tek bir dokunuşla dondurmayla buluşturdu. Şimdi ise sıra bugün İstanbul’da. Bu yıl İstanbul’un da dahil olduğu aktivite kapsamında kullanıcılar bugün (31 Temmuz Cuma günü) uygulama üzerinden bulundukları konuma Magnum dondurmasını ücretsiz olarak çağırabilecek. Üstelik dondurmanın yanında kullanıcıları özel Uber hediyeleri de bekliyor. Tahmin edileceği gibi oluşacak yoğun talebi karşılayabilmek için Uber kampanyayı Beyoğlu, Beşiktaş, Şişli, Kadıköy bölgelerinde sınırlı tutuyor. Kampanyada kullanıcılar tek bir kullanım hakkına sahip ve bir seferde 5 taneye kadar Magnum’u ücretsiz alabiliyor.

Uber’in daha önce uygulamayı kullanmamış olanlar için de bir de sürprizi var, Uber’e kaydolanlar UBERMAGNUMTR kodunu kullanarak dondurma keyfinin yanı sıra ilk Uber yolculuklarını da 30 TL’ye kadar ücretsiz yapacak.

Dünyada dördüncü kez gerçekleştirilen Uber Ice Cream Etkinliği’ni İstanbul’a getirmekten mutluluk duyduklarını belirten Uber Uluslararası Genişlemeden Sorumlu Direktörü Lokman Kuriş, “Uber ile insanların hayatını kolaylaştırırken, onlara keyifli sürprizler yapmayı ihmal etmiyoruz. Tüm dünyada gerçekleştirdiğimiz bu çalışmayı İstanbul’da Magnum ile işbirliği içerisinde hayata geçirmekten mutluyuz. Birkaç dakika da olsa insanları işten uzaklaşıp rahatlamaya davet ediyoruz” dedi.

Bugün yukarıda belirttiğimiz lokasyonlarda olacaksanız, dondurmanızı şu şekilde alacaksınız:

  • 31 Temmuz Cuma, 11:00 – 17:00 saatleri arasında Uber uygulamasını açın
  • Menüden “Dondurma” seçeneğini seçin, konumunuzu belirleyin ve dondurmanızı çağırın!
  • En yakındaki dondurma aracına bağlandığınızda Uber, Magnum’unuzu ücretsiz olarak kapınıza getirsin.

Bugün bir aksilik olmazsa öğlen Kanyon’da olacağım. Eğer dondurma aracına bağlanmayı başarırsam Uber’den hediye dondurma almayı planlıyorum. Lütfen çok yüklenmeyin de öğlen bu keyfime engel olmayın 🙂 Sizlere de şimdiden afiyet olsun.

Etiketler