Credibles ile Beğendiğiniz Yerel Üreticileri ve İşletmeleri Destekleyebilirsiniz!

Hepimizin bildiği gibi özellikle küçük girişimciler için nakit paraya sahip olmak oldukça önemlidir. Yeterli finansal gücü olmayan bu yapıların sağlıklı bir şekilde ayakta kalmasını onlardan ön ödemeli alışveriş yaparak sağlayabiliriz. Credibles işte bunu kolaylaştırıyor.

San Francisco çıkışlı proje müşterilerin lokal üreticiler ve işletmelerden ön ödemeli alışveriş yapmasını sağlıyor. İşini büyütmek için nakit ihtiyacı duyan girişimciler böylelikle müşterlerine borçlanmış oluyor ve borçlarını müşterilerine talep ettikleri zaman ürün ve hizmet sunarak (ayni olarak/payment in kind) ödüyor.

Müşterilerden hiç komisyon almayan Credibles müşterilerin Credibles uygulaması veya sitesi üzerinden işletmeler için yaptığı ön ödemede %5 komisyon alarak kalan tutarı işletmelere aktarıyor. Müşteriler uygulama üzerinden sahip olduğu Credibles’ı (1 Credibles = 1 $) anlık olarak takip edebiliyor ve dilediği zaman önceden belirlediği işletmede kullanıyor.

Küçük üreticilerin ve işletmelerin finansman kaynaklarına ulaşmada yaşadığımız zorlukları düşünürsek umarız bu ve benzeri anlamlı projeleri ülkemizde de görür; sevdiğimiz yerel çalışmalara destek olma fırsatı buluruz.

Etiketler