DigitalTalks İlkbahar’24, 8 Mayıs Çarşamba Günü Başladı!

11. yılımızda yeni bir etkinlikle karşınızdayız. Alanında uzman, birbirinden değerli konuşmacıları ağırlayacağımız 6 haftalık maratonumuz DigitalTalks İlkbahar’24, 8 Mayıs Çarşamba günü başladı.

“Şirketlerin ve Çalışanların Değişen Dünyada Arayışları ve Beklentileri” başlıklı ilk oturumumuzda
Mavi İK & Yetenek Çekme Direktörü Canan Emgen ile Kariyer.net Genel Müdür Yardımcısı Ezgi Kargan bizlerle birlikteydi.

Stratejik Yönetim Kurulu Danışmanı Cem Sezgin ile Ödeal İnsan Kaynaklarından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Görkem Kıran Dumlu’yu ise “Üretken Yapay Zeka ve Belirsizlikler Çağında İşin Geleceği, Çalışan Motivasyonu” başlıklı sohbette ağırladık.

Önemli araştırma sonuçlarının, çarpıcı verilerin, tespitlerin, değerlendirmelerin, içgörülerin paylaşıldığı sohbetlerimize aşağıdaki videodan ulaşabilirsiniz:

Sohbetlerimize Spotify ve Apple Podcasts platformlarındaki hesaplarımızdan da dilediğiniz zaman erişebilirsiniz.

Bu seride davetimizi kabul eden konuşmacılarımıza, elmas sponsorumuz BtcTurk‘e, platin sponsorlarımız Kariyer.net, Mey Diageo, Multinet Up ve Ozon Global‘e, altın sponsorlarımız LocatIQ ve Netmera‘ya teşekkür ederiz.

DigitalTalks İlkbahar’24 ile ilgili detaylı bilgiye bu linkten ulaşabilirsiniz.

Etiketler