Kansas City Belediye Başkanı İkinci Merkezi Güvence Altına Alma Ümidiyle 1.000 Amazon Ürününe 5 Yıldız Veriyor

Amazon’un kendisini ikinci merkezi olarak seçmesini uman şehirler rekabet içinde ve bu trendi takiben Kansas City’nin belediye başkanı, 1.000 Amazon ürünü alarak onları şirketin web sitesinde değerlendirdi. Ancak endişelenmeyin, tüm ürünler hayır kurumlarına bağışlanıyor.

Amazon, şirketin ikinci merkezi olarak seçilmek için vergi kredisi, yer değiştirme yardımı, ücret indirimi gibi teşviklerle 19 Ekime kadar şehirlerin şirketi desteklemelerini istiyor. Amazon’un ana merkezi Seattle, Washington, bu nedenle bu eyalet muhtemelen yarışın dışında kalıyor, ancak diğer büyük rakipler arasında Dallas ve New York var.

Belediye Başkanı Sly James, Facebook ve Twitter’da çabalarını tanıtarak hatta videolarını bir “kutu açma (unboxing)” videosu olarak markalaştırarak trende uyum sağlıyor ve James bununla ilgili olarak, “Amazon’un KC’ye gelmesi için bir neden” diyor.

James, Amazon’a bir teşekkür olarak 1.000 ürünün hepsine beş yıldız verdi ve “Bebeğim, bu bebek yağı gerçek bir mucize! Bebek nemlendiricisinde iyi bir alışveriş arıyorsanız, aradığınızı buldunuz!” ve “10 kişiden 10’u bu at çantasını tavsiye ederdi.” gibi ayrı ayrı her ürün için özenli bir paragraf yazdı. Elbette James her bir değerlendirmede Kansas City’den söz etme fırsatını da kullanmayı ihmal etmedi.

James, çocuklar için cadılar bayramı kostümleri, Kansas City yerli grubu Taj Mahal’in orijinal albümü ve rüzgar çanları gibi eklektik öğeler satın aldı. Amazon için 1.000 tane değerlendirme yazısı yazmak umutsuzca değilse yaratıcı görünüyor fakat şöyle de bir şey var ki; diğer bir şehir kendisini Amazon, Georgia olarak adlandırmayı teklif etti bile.

Etiketler