4screens: Markalara Her Ekrana Uyumlu Çözümler Sunan Platform

Artık hayatımızda çoklu ekranlar dönemini yaşıyoruz. Bir tarafta TV açıkken, akıllı telefonumuzla veya tabletle internette geziniyoruz. Peki bir ekranda karşımıza çıkan içerik bizi diğer ekranlarda yakalamaya ne kadar çalışıyor? Tabi ki bunu yapmak kolay değil. Bir altyapı ve ciddi emek gerektiriyor.

İşte 4screens bu soruna odaklanmış bir şirket. İşletmelere farklı cihazlarda çalışan uygulama ve eklentiler oluşturuyor ve böylelikle markaların etkileşimini artırarak daha geniş kitlelere ulaşmasını sağlıyor.

4screens’in sunduğu hizmet, işletmelerin yayınladıkları içerikleri tüm bu ekranlara uyumlu hale getirmek. TV ve radyo yayıncıları, dijital yayıncılar ve markalar için geliştirlen bu platformda; oy eklentileri, chat forumları, sosyal entegrasyon eklentileri ve daha fazlasını bulmak mümkün. Örnek vermek gerekirse TV’deki bir yarışma programı için mobil bir uygulama rahatlıkla geliştirilebilir ve bu uygulama üzerinden izleyicilerin yarışmada kimi destekledikleri, kimi konulardaki yorumları anlık olarak rahatlıkla izlenebilir.

Sosyal medyanın gelişmesinin ardından tüm markalar bu kanallarda aktif hale geldi; ancak tüketicilerle etkileşimi daha ileri boyuta taşıyarak kitlelerin daha sağlıklı katılım yollarının geliştirilmesi şart. 4screen bu ihtiyacı görmüş gibi. Bakalım Türkiye’de hangi şirketler bu işlere odaklanıp, başarı kazanacak. Gelişmeleri takip edeceğiz.

Etiketler