Finans Uygulaması Çiftleri Para Hakkında Konuşmaya Teşvik Ediyor

Eşiniz veya partneriniz ile paranızın ne kadarını paylaştığınız sürekli bir ilişki sorunu. Ortak bir hesabınız olsun mu? Harcama alışkanlıklarını ve tasarruf hedeflerini nasıl belirlemelisiniz? Bu tip sorunlar çiftler arasında potansiyel bozuşmaların kaynağı haline geliyor. Pekiyi yeni bir finans uygulaması bu probleme çözüm getirerek ilişkileri kurtarabilir mi, ne dersiniz?

Ortak bir hesap açmak yerine Honeyfi, farklı banka hesaplarından ve kredi kartlarından aldığı finansal bilgiyi birleştirme imkanı tanıyor.

Honeyfi aynı zamanda hesapların ortak yönetimi için tamamen şeffaf bütçeleme araçları da sunuyor. Partnerinizle birlikte finansal hedefler ve parametreler oluşturduktan sonra bu ücretsiz uygulama, bu anlaşmaları takip ediyor ve hedeflerin tehlikede olması ya da tutturulamaması durumunda çiftleri erken diyaloğa teşvik ediyor.

ABD temelli Honeyfi 2016 yılında kuruldu ve çiftlerin finans yönetimlerini daha mutlu, daha güvenli ve daha kolay bir hale getirmeyi hedefliyor. Kurucu ortaklardan Sam Schultz, Honeyfi’ın bir bütçeleme uygulamasından daha fazlası olduğunu, çünkü özellikle çiftler için tasarlandığını ve onları para hakkında iletişim kurmaya teşvik ettiğini belirtiyor.

Etiketler