ZUBİZU, Turkcell ve Shell’den Hayatı Kolaylaştıran İş Birliği

Artık ZUBİZU kullanıcıları, plaka numaralarını ve kredi kartı bilgilerini uygulamaya kaydettikten sonra Shell’den yakıt alırken araçlarından inmeden ödeme yapabilecek. Turkcell’in mobil ödeme platformu Paycell iş birliği ile hayata geçen bu özellikten, operatör farkı gözetmeksizin tüm ZUBİZU kullanıcıları yararlanabilecek.

Doğuş Müşteri Sistemleri’nin yarattığı bir yaşam tarzı mobil uygulaması olan ZUBİZU, Turkcell ve Shell ile oldukça önemli bir projeye imza attı. İş birliğinin temelinde, ZUBİZU üyelerinin Shell istasyonlarından yakıt alırken otomobillerinden inmeden ödeme yapabilmeleri yatıyor. Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu, Doğuş Müşteri Sistemleri Yönetim Kurulu Üyesi İzi Adato, Shell & Turcas CEO’su Felix Faber, Doğuş Müşteri Sistemleri CEO’su Hakan Kaplan, Turkcell Ödeme Hizmetleri A.Ş. Genel Müdürü Melike Kara ve Shell & Turcas Perakende Satışlar Genel Müdür Yardımcısı Burçin Toktamış gibi isimlerin katıldığı basın toplantısında, bu iş birliği basınla paylaşıldı.

İlk etapta 100, sene sonuna kadar 300’e yakın Shell istasyonunda ZUBİZU kullanıcılarının yakıt ödemelerini araçlarından inmeden hızlı ve güvenli şekilde gerçekleştirebilecek.

Bu hizmetin tanıtımına yönelik hazırlanan reklam filmini aşağıda izleyebilirsiniz:

Etiketler